Räkröra i smördeg med caviar

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

1. Sätt på ugnen enligt anvisningen på smördegsförpackningen.

2. Rulla ut smördegen. Skär ut 8 rutor (för 4 port) ca 6x6 cm. Pensla hälften av rutorna med uppvispat ägg. Lägg på ytterligare en platta över de penslade och tryck ihop. Pensla ovansidan på \"smördegshusen\" med uppvispad äggula. Dra ränder i äggulan med en gaffel.

3. Grädda dem mitt i ugnen enligt anvisningen på förpackningen.

4. Låt räkorna rinna av ordentligt och blanda med creme fraiche.

5. Skär citronen i klyftor.

6. Garnering: Skär av \"locken\" på smördegshusen och fyll med räkröran. Garnera med caviar och dill. Lägg på locken och servera med citronklyftorna.

Du gillar kanske också

Receptet av LeChef Antal recept: 219 st

Lagar mat lite nu och då :D