Halloweenrecept: Bål: Drakulas hämnd

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

OBS:
Bålen kan förenklas genom att använda färre ingredienser, tex tranbärsjuice, svartvinbärsjuice och lingondricka.

Fyll en bålskål med is.
Blanda alla ingredienser.

För rökeffekt:
Tricket är att använda två skålar.
En större där du häller i vatten och torr-is (kolsyreis) i bitar.
Sedan ställer du en mindre skål i den stora, med själva bålen i.
Då riskerar du inte att någon av gästerna får i sig kolsyreis.
VARNING: Kolsyreis håller en temperatur på -78 grader. Använd handskar vid hantering.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.