Råkorv med senapsslaw, chiliketchup och knaprig svartpepparbacon

  • Portioner:
  • Cirka tid: 60 min

Ingredienser

Tillagning

Senapsslaw:
Börja med att salta kålen lätt, massera in saltet och låt dra i durkslag ca. 30-40 min.

Krama ur vattnet från kålen så mycket som det går.
Blanda samman övriga ingredienser.
Vänd i kålstrimlorna och låt stå kallt i 30 min innan servering.

Bacon:
Stek eller grilla bacon på medel-hög värme.
När det börjar bli klart, krydda rikligt med svartpeppar.
När man är nöjd med färgen, låt rinna av på hushållspapper.

Chiliketchup:
Blanda alla ingredienser.
Smaka av med salt, peppar och eventuellt extra socker och vinäger till rätt balans.

Till servering:
Grilla eller stek korvar och bröd.
Varva, bröd, slaw, korvar, ketchup och sist bröd, servera direkt.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.