Pulled Pork Fatty

  • Portioner:
  • Cirka tid: 200 min

Ingredienser

Tillagning

Gör en baconmatta.

Rubba baconväven med din favoritrub.

Platta ut färsblandingen och gör den i samma storlek som baconmattan.
Ett tips är att göra det på ett stort ark plastfolie.
Rubba igen.

Bred ut BBQ-sås på färsen.

Lägg på knaperstekt bacon.
Lägg på pulled porken och toppa med ost.
Tänk på att inte lägga fyllning ända ut tillkanterna, detta för att du ska kunna försluta rullen ordentligt.

Tag sedan kanten på plastfolien och rulla ihop färsen med fyllningen till en rulle som är helt tät och kompakt.

Lägg rullen på baconväven och rulla bacon runt rullen.

Grilla indiekt på låg värme (ca 100-1200 grader) tills den når en innertemp på 65 grader.

Detta tar ca. 2-3 tim.
Rök med rökflis första timmen.

Pensla på lite bbqsås mot slutet om du vill.
Rulla in i folie och låt vila en stund innan servering.

Servera med valfritt tillbehör.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.