Lammlägg och ratatouille

Language :
Image source: Egen
Uploaded by: Kruseskok
Recipe created by: Kruseskok 52 years Man
Recipe source:
Views: 290

Author comment:

Långkok
Portions: 4 Cooking time: 180 min
Ingredients
Instruction (180 min)
Sätt ugnen på 100°C.
Putsa läggen och gnid in den med salt och peppar.
Bryn köttet i en gryta.
Skala och tärna lök, vitlök, morot och rotselleri.

Slå vatten och vin över läggen så att de täcks.
Koka upp och tillsätt lök, rotsaker och örtkryddor.

Lägg på ett lock och låt grytan koka i 2-3 tim.
Titta efter 2 tim om köttet lossnat från benen ? i så fall är läggen klara.

Gör under tiden i ordning potatismos och ratatouille.

Lägg upp en lägg per tallrik och servera med tillbehören.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se