Steak sandwich

Language :
Image source: Egen
Uploaded by: Kruseskok
Recipe created by: Kruseskok 53 years Man
Recipe source:
Views: 720

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 90 min
Ingredients
Instruction (90 min)
Lägg schalottenlöken i en skål, strö över socker och vinäger, låt ligga i ca. 1 tim.
(Detta kan göras dagen innan.)

Salta och peppra köttet och stek sedan på hög värme i smör på båda sidorna, köttet ska vara rosa/rött i mitten (56 grader).

Under tiden, stek brödskivorna i smör och låt ligga på hushållspapper tills servering.

Skölj isbergssalladen i kallt vatten.
Lägg brödet mitt på tallriken, bred majonnäsen på brödet och en klick på sidan, lägg på salladen.
Strimla köttet i strimlor och lägg på salladen.
Häll över eventuell köttjuice.
Toppa med den avrunna syrade löken, riven pepparrot och rikligt med rostad lök.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se