Sydamerikansk entrecôte

Language :
Image source: Egen
Uploaded by: Kruseskok
Recipe created by: Kruseskok 54 years Man
Recipe source:
Views: 841

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 45 min
Ingredients
Instruction (45 min)
Låt köttet stå i rumstemperatur ca 30 minuter före tillagning.
Under den tiden fixar du såserna.

Blanda vitlök, chiliflakes, citronskal, citronjuice, salt och peppar i en skål.
Klappa in köttet med kryddröran.

Stek köttet ca. 2 min per sida på hög värme.
Servera med pebre, bea, klyftpotatis och en god sallad.

Salsa:
finhackar alla ingredienser och rör ihop dem i en skål.
Blanda i olivoljan tills du får en krämig konsistens.
Smaksätt med salt, peppar och citron.

bearnaisesås:
Häll äggulor och vinäger i en hög skål.
Smält smöret tills det börja bubbla men inte tar färg.
Häll det heta smöret i en tunn stråle i skålen under mixning.
Ta inte med bottensatsen.
Smaksätt med lök, salt, peppar, persilja och dragon.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se