Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Language :
Image source: Egen
Uploaded by: Kruseskok
Recipe created by: Kruseskok 54 years Man
Recipe source:
Views: 866

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 45 min
Ingredients
Instruction (45 min)
Sätt ugnen på 200 grader.
Putsa kycklingfiléerna och banka ut dem försiktigt om de är ojämna.
Stek i smör så att de får en fin yta.

Skiva tomaten tunt.
Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna.
Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.

Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken.
Blanda med crème fraiche och salta och peppra.
Häll över kycklingen och strö över ost.
Gratinera i 20-25 minuter.

Koka haricot vertes i lättsaltat vatten i någon minut. Servera med gratängen.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se