Lammkorv med harrisayoghurt

Language :
Image source: Egen kamera
Uploaded by: LeChef
Recipe created by: LeChef 42 years Man
Recipe source: Matkasse
Views: 1475

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 30 min
Ingredients
Instruction (30 min)
1. Koka cous cous enligt anvisningen på förpackningen med buljongtärningen.

2. Skala löken, skär den och zucchinin i skivor. Stek dem i 1 msk olivolja och krydda med salt och peppar. Lägg fräset på en tallrik. Stek korven i 1 tsk olivolja.

3. Blanda yoghurt med pressad vitlök, spiskummin, sambal oelek, tomatpuré, paprikapulver och finrivet citronskal efter smak. Smaka av med salt och peppar.

4. Skär tomaterna i små tärningar.

5. Blanda de stekta grönsakerna med cous cous, tomat och spenat.

6. Servera korven med cous cousen och yoghurten.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se