Vitvinskokta blåmusslor

Language :
Image source: Min kamera
Uploaded by: LeChef
Recipe created by: LeChef 42 years Man
Recipe source: Internet
Views: 3843

Author comment:

Supergott! Passar både som förrätt och mindre huvudrätt.
Portions: 4 Cooking time: 30 min
Ingredients
Instruction (30 min)
1. Skölj och borsta musslorna. Kasta dem som inte sluter sig.

2. Finhacka schalottenlök och vitlök.

3. Fräs löken i smör i en kastrull. Lägg i musslorna, tillsätt vinet, koka upp och lägg på lock. Koka på stark värme tills musslorna har öppnat sig, ca 2 minuter.

4. Lyft ur musslorna. Tillsätt grädden och koka upp.

5. Fördela musslorna i tallrikar. Mixa spadet och häll det över musslorna. Strö över persilja.

Servera med ett gott bröd.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se