Napoleonsemla

Language :
Image source:
Uploaded by: Kruseskok
Recipe created by: Kruseskok 54 years Man
Recipe source:
Views: 1308

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 45 min
Ingredients
Instruction (45 min)
För grundrecept - sök på grundrecept semmelbullar.

Tina bären och häll bort överskottsvätska, men spar lite till redning.

Rör ihop smöret med florsocker, äggula och lite hallonsaft.
Vispa grädden.

Skär ett lock på semlan, och gör ett hål i bullen som du kan lägga fyllningen i.

Lägg 2-3 msk bär i botten på varje semla.
Täck med smörkrämen.
Lägg 1 matsked bär på smörkrämen.
Fördela vispgrädden mellan semlorna.
Varva med lite hallon och grädde igen.
Sätt sedan på semlans lilla lock.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se