Instruction (30 min)
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Skal lök och vitlök, skär löken i bitar och finhacka vitlöken. Skala, kärna ur och skär pumpan i bitar.
3. Fräs pumpa, lök och vitlök i smör i en kastrull på låg värme.
4. Tillsätt buljong och koka sakta i ca 15 min. Mixa soppan med en stavmixer, tillsätt mjölken och koka upp. Smaksätt med salt, peppar och några droppar citronsaft.
5. Blanda vetemjöl, bakpulver, pumpafrön och 2 krm salt i en bunke. Finfördela matfettet i mjölblandningen. Hacka rosmarinen och tillsätt den och mjölken, rör snabbt ihop till en kladdig deg.
6. Klicka ut 2 kakor, 8 bullar eller en längd på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 10-12 min.
7. Servera soppan med scones.