Matjestårta

Language :
Image source:
Uploaded by: Ricki73
Recipe created by: Ricki73
Recipe source:
Views: 868

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 10 Cooking time: 0 min
Ingredients
Instruction (0 min)
Smällt fettet. Riv kavringen eller finfördela den i matberedare. Blanda brödsmulor och fett. Platta ut blandningen i en springform. Ställ formen kallt ca 15 min.

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten ca 5 min. Finhacka sill och lök. Blanda hacket med kesella och gräddfil. Smaka av med sillspad. Ta upp gelatinbladen, krama ur vattnet och smällt dem i en kastrull på svag värme. Låt svalna lite. Rör ner gelatinet i sillblandningen. Bred ut den på kavringsbotten. Ställ i kylskåp att stelna, det tar ca 3-4 timmar.

Garnera med rädisor och gräslök.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se