Fetaost- och kycklingpaj

Language :
Image source: Egen
Uploaded by: Kruseskok
Recipe created by: Kruseskok 54 years Man
Recipe source:
Views: 761

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 60 min
Ingredients
Instruction (60 min)
Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar.
Rulla ut smältdegen, klä formen, ca. 27 cm i diam., med degen och låt snibbarna hängs över kanten.
Nagga degen.

Fördela i skalet kycklingkött, fetaost, oliver och delade körsbärstomater.
Pensla kanterna och snibbarna med uppvispat ägg.

Vispa ihop äggstanningen, tillsätt ca. 1/2 kruka hackad basilika, salt och peppar.
Häll äggstanningen över formen.
Grädda i 200 grader, tills äggstanningen stelnat, ca. 40 min.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se