Friterad lax med remouladsås

Language :
Image source: Egen
Uploaded by: Kruseskok
Recipe created by: Kruseskok 54 years Man
Recipe source:
Views: 899

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 45 min
Ingredients
Instruction (45 min)
Hacka pickels och kapris fint.
Blanda crème fraiche och majonnäs i en skål.
Vänd ned hacket och smaksätt med hackad persilja och dragon.
Salta lätt.

Skär fisken i bitar med 2-3 cm sida.
Lägg dem i en plastpåse tillsammans med vetemjöl, salt och vitpeppar.
Ruska påsen så att mjölet fördelar sig över fisken.

Fritera fisken 3 min, gärna i omgångar, i 170-gradig olja.
Låt rinna av på hushållspapper innan den serveras med ris, remoulad, blandade blad och citron skuren i klyftor.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se