Instruction (240 min)
Citronbägare:
Vispa äggulor, socker och citronskal i en tjockbottnad kastrull på medelstark värme tills det ser ut som kaksmet.
Rör ner citronsaften.
Ställ åt sidan och låt svalna.
Vispa grädden lätt och vänd ner i äggblandningen.
Vispa äggvitorna till fast skum och vänd ner i gräddsmeten.
Fyll 6 glas eller små koppar och ställ i frysen minst 4 tim.
Jordgubbssallad:
Skölj, ansa och skiva jordgubbarna.
Tvätta apelsinen väl och gör fina strimlor av skalet, helst med ett zestjärn.
Pressa saften.
Blanda skalstrimlor, saft och socker med jordgubbarna, låt stå kallt.
Servering:
Låt citronkrämen temperera i kylen minst 30 min.
Vispa äggvitorna till fast skum och vänd ner i gräddsmeten.
Fyll 6 glas eller små koppar och ställ i frysen minst 4 timmar.