Tomat- och getostgratinerad kycklingcanneloni med bladspenat

Language :
Image source: GuldFågeln
Uploaded by: GuldFågeln

Recipe is presented by GuldFågeln
http://www.guldfageln.se

Author comment:

Detta recept presenteras i samarbete med GuldFågeln - Det bästa av Svenska Kycklingar.
Portions: 4 Cooking time: 60 min
Ingredients
Instruction (60 min)
· Stek kycklingen i lite smör, ta i oreganon och pressad vitlök. Ta i bladspenaten på slutet och låt fräsa med 1 minut.
· Fördela kycklingfyllningen på pastaplattorna och rulla ihop. Smörj en ugnsfast form och lägg skarven nedåt.
· Koka upp grädde och mjölk, red av med lite maizena till såskonsistens. Koka under omrörning. Smula ner getosten, smaka av med salt och peppar.
· Bred tomatsåsen över cannelonin och därefter getostsåsen ovanpå. Gratinera i ugnen på 225 grader i ca 30 min.
· Servera med Ruccola och tomatsallad
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se