Vit choklad-pannacotta med limemarinerade jordgubbar

Language :
Image source: Egen
Uploaded by: LeChef

Recipe is presented by Mat & Sånt
http://matochsant.se

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 240 min
Ingredients
Instruction (240 min)
1. Lägg gelatinbladet i kallt vatten ca 5 min. Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur den. Hacka chokladen i mindre bitar.

2. Koka upp grädde, mjölk och vaniljstången med frön. Ta kastrullen från plattan. Ta upp vaniljstången. Lägg i gelatinbladet och chokladen. Låt det smälta under omrörning.

3. Häll upp blandningen i portionsglas. Låt dem stå kallt i ca 4 timmar.

4. Skär ev. bären i mindre bitar. Lägg dem i en skål och strö över socker och rivet limeskal.

5. Garnera panacottan med bär och servera!
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se