Texas Squealers

Language :
Image source: Egen
Uploaded by: Kruseskok
Recipe created by: Kruseskok 54 years Man
Recipe source:
Views: 1211

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 6 Cooking time: 20 min
Ingredients
Instruction (20 min)
Med en vass kniv, finhacka den frysta baconen.
Blanda alla ingredienserna till köttfärsen, och är sedan 6 st färsbiffar av samma storlek, båda ungefär ¾ tum tjock.

Med tummen eller baksidan av en sked, göra en "grop" ca. 1 tum brett i mitten av varje hamburgare - detta för att hindra dem från att bilda en "topp" när den steks/grillas.
Förvara i kylskåp ellr frys tills det ska tillagas.

Förbered grillen för direkt matlagning på medelhög värme.

Pensla färsbiffarna lätt med olja och grilla sedan på direkta medelhög värme, med locket stängt ca. 8 till 10 min, vänd en gång.
Under de sista 30 s till 1 minut av grillningen, toppa varje biff med en skiva ost.
Låt osten smälta lite.
Lägg på hamburgerbröden på grillen och rosta "insidan" på direkt värme.

På varje brödbotten läggs majonnäs och toppas med sallad, tomater, hamburgerkött, saltgurka och lök.
Lägg ett tunt lager med senap överst och sen brödlocket.

Servera varm.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se