Spätta och spenat

Language :
Image source: Egen
Uploaded by: Kruseskok
Recipe created by: Kruseskok 54 years Man
Recipe source:
Views: 709

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 30 min
Ingredients
Instruction (30 min)
Lägg spenaten i en kastrull och tillsätt vat-ten och grädde.
Lägg på lock och värm på medel till dess spenaten tinat.
Smaksätt med riven grönsaksbuljongtärning och red av med majsstärkelse löst i vatten.
Sjud stuvningen utan lock i 5 min.
Smaka av med salt och vitpeppar.

Salta, peppra och vänd fisken i tur och ordning i vetemjöl, uppvispat ägg och veteströbröd.
Stek fiskarna i lika delar smör och rapsolja.
Beräkna stektiden till ett par minuter per sida.
Snåla inte med fettet eochha inte för het panna.

Dela och stek tomathalvor ett par minuter med snittsidan mot värmen.
Lägg upp och bjud kokt po-tatis, citron och dill till.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se