Kycklingfiléer med mango- och gurkraita och sötsura tomater

Language :
Image source: Egen kamera
Uploaded by: LeChef
Recipe created by: LeChef 42 years Man
Recipe source: Reklam
Views: 2161

Author comment:

Går även utmärkt att grilla kycklingfilén! Lägg i så fall till en passande marinad eller rub.
Portions: 4 Cooking time: 30 min
Ingredients
Instruction (30 min)
1. Skala och skär mangon i bitar. Skala, kärna ur och tärna gurkan. Strimla myntabladen. Blanda samtliga ingredienser till raitan och låt stå i kylskåpet i minst 1 timme före servering.

2. Sätt ugnen på 175 grader. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.

3. Skålla tomaterna i kokande vatten. Lägg dem i iskallt vatten och skala dem. Blanda med de övriga ingredienserna. Smaka av med salt och peppar.

4. Bryn kycklingfiléerna i en het panna med olja. Lägg dem på ett ungssäkert fat och stek mitt i ugnen tills de är genomstekta, ca 12 min. Servera med raita och tomatröra.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se