Pannacotta Isabella

Language :
Image source:
Uploaded by: Mysan
Recipe created by: Mysan
Recipe source:
Views: 783

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 5 Cooking time: 30 min
Ingredients
Instruction (30 min)
1. Blöt gelantinet i kallt vatten eller i grädden.
2. Dela vaniljstången och skrapa ur kärnorna.
3. Koka upp grädden, sockret,vaniljfrön och vaniljstång och dra av från plattan.
4. Krama ur gelantinet och lägg i grytan.
5. Häll gräddblandningen över den hackade chokladen i en skål, rör tills allt smält. Låt sedan svalna något och sen rör ner youghurten.
6. Vänta sedan en stund innan du häller upp i serveringsglasen, ställ glasen på en bricka och låt stå i kylen ca 6 timmar.
När det är helt nerkylt kan du plasta in glasen.
7, Koka hallonen med sockret och låt svalna.

Före servering häll hallonsåsen över pannacottan.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se