Smoke chipotle entrécote med grillade potatisspett och persiljesmör

Language :
Image source: Min kamera
Uploaded by: LeChef
Recipe created by: LeChef 41 years Man
Recipe source: Eget
Views: 3459

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 30 min
Ingredients
Instruction (30 min)
1. Förkoka potatisen lätt och rubba in entrecoten med rub marinaden.

2. Tänd grillen och vänta in fin glöd. Undertiden fixar du till persiljesmöret genom att blanda smör och hackad persilja. Lägg ut det på ett bakplåtspapper och rulla ihop. Lägg in rullen i frysen till servering. (Gör gärna lite extra så kan det ligga i frysen till nästa gång).

3. Trä på potatisen på spetten och grilla snabbt över glöd. Lägg sedan på sidan och grilla dem indirekt.

4. Grilla samtidigt entrecoten till lämplig färg. Gärna lite rosa innuti. Själv föredrar jag lite röda biffar!

5. Servera med en god sallad!
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se