Spaghetti bolognese med mozzarellasallad

Language :
Image source: Min kamera
Uploaded by: LeChef
Recipe created by: LeChef 42 years Man
Recipe source: Ica matkasse
Views: 1686

Author comment:

Klassisk pastarätt.
Portions: 4 Cooking time: 30 min
Ingredients
Instruction (30 min)
1. Skala lök, vitlök och morötter. Hacka lök och vitlök, riv morötterna grovt.

2. Bryn färs, lök, vitlök och morötter i smör eller olja. Tillsätt tomatpuré och fortsätt bryna någon minut. Tillsätt krossade tomater, buljong och soja. Låt sjuda i ca 15 min. Smaka av med salt och peppar.

3. Koka spaghettin enligt anvisningen på förpackningen.

4. Skala och finhacka rödlöken. Blanda den med vinäger, socker och olivolja i en salladsskål.

5. Skär tomater och mozzarella i bitar och grovhacka persiljan. Blanda det med löken. Krydda med salt och peppar.

6. Servera pasta och köttfärssås tillsammans med salladen.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se