Jambalaya

Language :
Image source:
Uploaded by: Katazorica
Recipe created by: Katazorica
Recipe source:
Views: 668

Author comment:

2 (soja)chorizo
2 rödlökar
3 stjälkar selleri
5 potatisar
3 vitlöksklyftor
2 tsk färsk timjan
8 salviablad
1 grön paprika
3,5 dl långkornigt ris
500 g krossade tomater
7 dl vatten
1 näve spenat
Salt & peppar
Portions: 4 Cooking time: 0 min
Ingredients
Instruction (0 min)
Slanta korven och sellerin, strimla löken. Fräs i stekpanna med lite olja tills korven fått färg och löken mjuknat, salta & peppra.
Tillsätt finhackad vitlök, örterna och tärnad potatis, fräs ytterligare en stund och tillsätt sedan hackad grön paprika, ris, krossade tomater och vatten.
Låt sjuda under lock i 20 min, sjud utan lock mot slutet om rätten känns för rinnig.
Vänd slutligen ner spenaten.
Smaka av med salt & peppar
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se