Strömming med vitlök, koriander och persilja.

Language :
Image source: Egen
Uploaded by: Kruseskok
Recipe created by: Kruseskok 53 years Man
Recipe source:
Views: 295

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 90 min
Ingredients
Instruction (90 min)
Lägg ut strömmingsfilkerna på ett fat.
Häll över olivoljan.
Hacka persilja, koriander och vitlök mycket fint.
Klappa in ört- och vitlökshacket och krydda med salt och peppar.
Ut strömmingen marinera i minst en timma 1 kylskåp, gärna över natten.
Grilla över direkt värme.
Lägg fisken på grillen med skinnsidan neråt.
När tikarna börjar få en ljus färg 1 kanterna, vänd och stek klart på andra sidan.
Det tar någon minut per sida.
Strö över finhackad färsk koriander och pressa över citronsaft.
Servera genast.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se