Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

Language :
Image source: Egen
Uploaded by: Kruseskok
Recipe created by: Kruseskok 54 years Man
Recipe source:
Views: 1274

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 50 min
Ingredients
Instruction (50 min)
Sätt ugnen på 225°.

Dela eller klyfta potatisen och lägg på en ugnsplåt.
Vänd runt i olja och salt.
Rosta i mitten av ugnen tills den är gyllene, ca. 25 min.

Marinad:
Blanda ingredienserna till marinaden.
Lägg köttskivorna i en form eller plastpåse och häll på marinaden.
Marinera minst 30 min i rumstemp eller 2 tim i kyl.
Låt köttet stå i rumstemperatur innan det grillas om det har stått i kylen.

Hetta upp en grill/stekpanna och stek karrén 2-4 min per sida.
Stektiden beror på tjockleken av köttet.

Tomatsalsa:
Blanda ingredienserna till salsan och smaka av med salt och peppar.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se