Torskgryta med tomat och dill

Language :
Image source: Egen
Uploaded by: Kruseskok
Recipe created by: Kruseskok 54 years Man
Recipe source:
Views: 947

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 30 min
Ingredients
Instruction (30 min)
Se till att fisken är tinad.
Skala och hacka den gula löken fint.
Fräs hacket med smör i en kastrull eller låg gryta.
Späd med krossade tomater, vatten och vinäger.
Smula i en fiskbuljongtärning och tillsätt hackad dill.
Salta och peppra.

Koka upp och sjud grytan utan lock i 2 min.
Tillsätt fisk i bitar och lägg på lock.
Sänk värmen och låt allt bara sjuda i 6 min.
Dra kastrullen från värmen och vänta 2-3 min innan grytan serveras.

Tomat, citron och kokt potatis smakar gott till.
Grytan kan även serveras med ris, bulgur eller couscous.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se