Räkröra i smördeg med caviar

Language :
Image source: Kamera
Uploaded by: LeChef

Recipe is presented by Mat & Sånt
http://matochsant.se

Author comment:

No comment by the author of this recipe.
Portions: 4 Cooking time: 30 min
Ingredients
Instruction (30 min)
1. Sätt på ugnen enligt anvisningen på smördegsförpackningen.

2. Rulla ut smördegen. Skär ut 8 rutor (för 4 port) ca 6x6 cm. Pensla hälften av rutorna med uppvispat ägg. Lägg på ytterligare en platta över de penslade och tryck ihop. Pensla ovansidan på \"smördegshusen\" med uppvispad äggula. Dra ränder i äggulan med en gaffel.

3. Grädda dem mitt i ugnen enligt anvisningen på förpackningen.

4. Låt räkorna rinna av ordentligt och blanda med creme fraiche.

5. Skär citronen i klyftor.

6. Garnering: Skär av \"locken\" på smördegshusen och fyll med räkröran. Garnera med caviar och dill. Lägg på locken och servera med citronklyftorna.
Receptet är utskrivet via Receptplatsen.se